Читај ми!

Novak posle tri dana do četvrtfinala!

Najbolji teniser sveta Novak Đoković pobedio je Roberta Bautistu Aguta posle tri dana i više od tri sata igre sa 3:1 (3:6, 6:4, 6:1, 7:5) i plasirao se u novo četvrtfinale na Rolan Garosu!

Đoković je do petog trijumfa nad 16. nosiocem na Rolan Garosu u isto toliko međusobnih duela došao posle tri sata i 12 minuta igre.

Najbolji teniser sveta u četvrtfinalu Rolan Garosa igraće protiv Tomaša Berdiha.

Đoković je današnjom pobedom nad Špancem izborio svoje 28. uzastopno četvrtfinale na nekom grend slemu.

Meč osmine finala trebalo je da bude odigran u ponedeljak, ali je odložen zbog kiše za utorak, a potom je dvaput prekidan, te je na kraju završen danas.

Meč je počeo juče oko podneva, ali je zbog kiše prekinut posle 40 minuta pri rezultatu 6:3 za Španca. Posle dva sata meč je nastavljen, Đoković je osvojio drugi set sa 6:4, a u trećem setu poveo je sa 4:1.

U današnjem nastavku, Novak lako osvaja dva poena za treći set – 6:1.

Četvrti set doneo je mnogo zanimljiviju igru, veliku borbu i tri brejka. Jedan više je osvojio srpski igrač za 7:5 i novo četvrtfinale na pariskoj šljaci.

Nakon meča Đoković je rekao da je meč bio fizički i mentalno težak, i da je veoma srećan što ga je uspešno završio.

Tok meča: 

13.50Kraj, Novak je u četvrtfinalu Rolan Garosa! U četvrtom setu je 7:5!

13.44 – Novi brejk Đokovića u 11. gemu četvrtog seta, pa će u narednom prvi reket sveta servirati za pobedu i plasman u četvrtfinale. 

13.30 – Usledila je razmena brejkova, pa je sada rezultat 4:3, i ponovo Đoković servira za izjednačenje.

13.15 – Nakon prvih pet gemova u četvrtom setu ima uzbuđenja, ali ne i brejka. Agut vodi sa 3:2, ali Novak ima servis... 

12.47 Ekspresno Novak završava set (6:1) i dolazi u prednost od 2:1 u ukupnom rezultatu. 

12.30 – Nastavljen je meč... 

Jučerašnji deo meča Novaka Đokovića i Bautiste Aguta za četvrtfinale turnira u Parizu obilovao je neobično dramatičnim obrtima i nesvakidašnjom razmenom serije brejkova i ribrejkova, a na to su verovatno uticali i neobični uslovi igre u nastavcima zbog prekida izazvanih kišom.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво