Đoković i Bautista Agut prvi na "Šatrijeu", moguća kiša u Parizu i u utorak

Novak Đoković i Roberto Bautista Agut trebalo bi u utorak da igraju prvi meč na terenu "Filip Šatrije" od 11 časova. To jest, ukoliko ne bude kiše.

Zbog obilnih padavina, u ponedeljak nema tenisa na terenima Rolan Garosa. Kompletan program prebačen je za utorak, ali je u njemu došlo do znatnih izmena.

Kako stvari za sada stoje, Novak Đoković i Roberto Bautista Agut svojim duelom osmine finala trebalo bi da otvore program na stadionu "Filip Šatrije" u 11 časova.

Na terenima bi trebalo da se pojave i srpski juniori. Miomir Kecmanović na terenu broj pet igra duel protiv Italijana Balzeranija, dok Olga Danilović takmičenje nastavlja protiv Čehinje Vondrusove, na terenu broj osam.

Organizator, kao i uvek, zadržava pravo izmene termina, naročito ako se uzme u obzir činjenica da je i za utorak najavljena kiša u Parizu.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво