Читај ми!

Novak i Ana na terenima Rolan Garosa

Najbolji teniser i teniserka Srbije, Novak Đoković i Ana Ivanović, u trećem kolu turnira u Parizu odmeravaće snage na terenima sa Britancem Aljažom Bedeneom i Ukrainkom Elenom Svitilinom. Njigove mečeve i događanja na ostalim terenima možete pratiti u direktnom prenosu od 11.00 na Drugom programu RTS-a.

Najbolji sportista i teniser sveta Novak Đoković, u 50. pobedi na Rolan Garosu, savladao je Stiva Darsija iz Belgije sa 7:5, 6:3, 6:4 u drugom kolu Otvorenog prvenstva Francuske, a njegov rival Britanac Aljaž Bedene bio je bolji od Španca Pabla Kareno Buste sa 3:2.

Njih dvojica su do sada samo jednom odmeravali snage, u januaru 2015. godine, kada je Đoković odneo pobedu sa 3:0 i dobro se seća tog duela.

"Mislim da smo igrali samo jednom, na Australijan openu pre nekoliko godina. To je vrlo talentovan igrač, ima dosta brz servis... Znam, međutim, da bolje igra na brzoj podlozi nego na šljaci. Ali, ne treba ga potcenjivati, neće imati šta da izgubi", rekao je Đoković.

Duel Đokovića i Bedenea poslednji je na planu mečeva muške konkurencije i počeće oko 16.00, a naša najbolja teniserka Ana Ivanović će oko 11.00 izaći na teren sa Ukrainkom Elenom Svitilinom.

Ivanovićeva je do trećeg kola došla ubedljivom igrom kojom je sa 2:0 za sat i 26 minuta igre savladala Kurumi Naru iz Japana, a njena rivalka Elena Svitilina je, takođe sa 2:0, bila bolja od Tejlor Taunsend.

Ana i Elena su do sada igrače sedam mečeva, a naša teniserka je ubedljivo dobila svih sedam duela izgubivši samo jedan set u 2014. godini.

U direktnim prenosima na Drugom programu od 11.00 pratićemo događanja na terenima Rolan garosa i mečeve naših tenisera.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво