Читај ми!

Jelena eliminisana od 111. igračice sveta

Srpska teniserka Jelena Janković eliminisana je na startu Rolan Garosa, pošto je u prvom kolu izgubila od 111. igračice sveta, Nemice Tatjane Marije, sa 6:3, 3:6, 6:3.

Meč je trajao 145 minuta, a Nemica je izjednačila u međusobnom skoru na 1:1. Ona će u drugom kolu igrati protiv Francuskinje Aliz Korne.

Marija je dobro počela meč. Agresivnom igrom, ali i zbog velikog broja grešaka Jelene Janković, lako je došla do vođstva od 5:0, uz dva brejka.

Jelena je uspela jednom da uzvrati oduzimanjem servisa, te da smanji na 5:3, ali to bilo sve što je uradila u prvom setu, pa je Nemica posle 41 minuta povela sa 1:0 u setovima.

Kako je okončala prvi set, tako je Nemica i počela drugi set, napravila je brejk, ali je Jankovićeva odmah uzvratila, a potom je u šestom gemu načinila novi i povela sa 4:2. Ona je prednost brejka uspela da sačuva do kraja tog perioda, pa je izjednačila na 1:1 u setovima.

U odlučujućem setu naša teniserka je vodila sa 2:0, ali je Nemica u četvrtom gemu uzvratila oduzimanjem servisa, da bi pri rezultatu 4:3 napravila novi brejk, posle kog je meč lako privela kraju.

Otvoreni šampionat Francuske igra se za ukupni nagradni fond od 32 miliona evra.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи