Novak slavi rođendan i poručuje: Rolan Garos mi nije opsesija

Najbolji teniser sveta Novak Đoković poručio je da nije opsednut osvajanjem Rolan Garosa, jedinog gren slem turnira koji mu nedostaje, pošto je tokom karijere već ostvario velika dostignuća.

Srpski teniser, koji danas slavi 29. rođendan, pokušaće da se u 12. nastupu u Parizu domogne titule, a prvi meč na turniru odigraće u ponedeljak protiv Jen Sun Lua iz Kineskog Tajpeha.

"Naravno da se pripremam, kao uostalom i drugi teniseri da prigrabim trofej ove godine. Čak i da se moja karijera danas završi, napravio sam neka velika dostignuća i ne želim da pristupim ovom takmičenju kao neko ko je opsednut osvajanjem titule", rekao je Đoković novinarima u Parizu.

Đoković je do sada osvojio 11 gren slem titula - šest na Australijan Open-u, tri na Vimbldonu i dva na Ju-Es openu, dok je u Parizu tri puta dolazio da finala na Rolan Garosu (2012, 2014, 2015).

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи