Novi uspeh Viktora Troickog

Srpski teniser Viktor Troicki plasirao se u drugo kolo Vimbldona, pošto mu je 65. igrač sveta Nikolas Lapenti iz Ekvadora predao današnji meč.

Lapenti je meč predao pri vođstvu Troickog od 1:0 u setovima i 4:0 u drugom setu. Igrači su bili ravnopravni  samo u prvih šest gemova, a potom je Troicki osvojio narednih sedam uzastopno, pa će se u drugom kolu Vimbldona sastati  sa pobednikom duela 16. nosioca Radeka Štjepaneka iz Češke i njegovog zemljaka Jana Herniha, koji je 134. na ATP listi.  

Troicki se ranije nije sastajao sa Štjepanekom, dok je od Henriha izgubio u jedinom dosadašnjem susretu, na ovogodišnjem čelindžeru u Dubaiju.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво