Đoković: Troicki me zasmejava, neće biti novih imitacija

Novak Đoković, uvek pristupačan i neposredan u odnosu sa navijačima, odgovarao je na njihova pitanja za zvanični sajt Mastersa u Rimu.

Prvo pitanje ticalo se već poznatog statusa šoumena koji Đoković nosi kao „najduhovitiji igrač na turu", kako ga je okarakterisao ovaj navijač. Ali ko od igrača zasmejava Đokovića?

„Prvo, hvala na komplimentu! Dobro pitanje... (Dmitrij) Tursunov je jako, jako duhovit momak. Viktor Troicki je veoma duhovit. Fabio Fonjini, naravno, takođe", odgovorio je Đoković.

Kada se već povela priča o zabavi i smehu, neizostavno je bilo i sledeće pitanje - da li ćemo videti neku novu imitaciju od Novaka Đokovića?

„Ne, za to moram da budem potpuno opušten, sve vreme, svaki dan", jasan je srpski as.

Kada osvojite trofeja koliko i Đoković, kada pobedite u toliko mečeva kao on, skoro da postaje teško setiti ih se svih, kamoli izabrati omiljeni.

„Svaki trofej koji sam osvojio u Rimu je jedinstven i poseban. Jedan od mečeva kojih se uvek sećam jeste duel sa Marijem 2011. godine u polufinalu, kao i onaj sa Nadalom u finalu", istakao je Đoković.

Svi teniski fanovi na svetu znaju priču o tome kako je Đoković uopšte počeo da igra tenis kao mališan, ali je jedan njegov navijač želeo da čuje skraćenu verziju još jednom.

„Veoma rano sam se zaljubio u tenis. Imao sam četiri ili pet godina. Sa sedam godina sam počeo da sanjam kako postajem svetski broj jedan i osvajam gren slemove", zaključio je Đoković, koji će već krajem ovog meseca, kada počinje Rolan Garos, dobiti novu priliku da osvoji jedini gren slem na kome nije bio pobednik.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
18° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи