Đoković: Nedostajao mi je Madrid

Nakon osvajanja titule u turniru u Madridu, Novak Đoković se zahvalio navijačima, zbog kojih je, kako je rekao, turnir u Madridu poseban.

Najbolji teniser sveta osvojio je svoju 29. masters titulu, pošto je u finalu turnira u Madridu pobedio Britanca Endija Marija sa 6:2, 3:6, 6:3.

"Poslednji put sam igrao u Madridu 2013. godine, tako da je dosta vremena prošlo i nedostajao mi je ovaj turnir. Ove godine sam iskusio sjajne stvari i na terenu i van njega i zato se zahvaljujem svima koji su učestvovali u organizaciji turnira", rekao je Đoković posle meča.

"Hvala mom timu, i naravno, i navijačima. Doneli ste mnogo strasti, zbog vas je i turnir poseban", dodao je srpski teniser.

Mari nije uspeo da odbrani titulu koju je osvojio prošle godine, a zbog današnjeg poraza će sa drugog pasti na treće mesto na ATP listi.

"Pre svega čestitam Novaku, još jedna izuzetna pobeda za njega... Bilo ih je mnogo protiv mene u poslednjih nekoliko godina, ali on igra izvanredno i zato čestitam njemu i njegovom timu, zaslužili su to. Voleo bih da sam odbranio titlu, ali nije bilo suđeno", rekao je Mari.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво