Читај ми!

Viktor poražen od Kuznjecova na startu Madrida

Srpski teniser Viktor Troicki poražen je na startu Mastersa u Madridu, pošto je Rus Andrej Kuznjecov bio bolji sa 6:4, 6:4.

Ruskom teniseru je za trijumf u današnjem meču, koji je trajao sat i 20 minuta, bio dovoljan samo po jedan brejk u oba seta da zabeleži prvi trijumf u trećem međusobnom duelu sa Troickim.

Kuznjecov će u drugom kolu igrati protiv Španca Rafaela Nadala. Plasman u drugo kolo su obezbedili i Španac Felisijano Lopez, Žil Simon iz Francuske i Kanađanin Miloš Raonić.

Titulu na turniru u Madridu brani Britanac Endi Mari. Turnir u Madridu igra se za nagradni fond od 4.771.360 evra.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво