Читај ми!

Federer se povukao sa turnira u Madridu

Švajcarac Rodžer Federer povukao se sa turnira Masters serije u Madridu zbog povrede leđa.

Federer je na vanrednoj konferenciji za novinare objasnio kako ne želi da rizikuje da pogorša povredu. 

"Povredio sam se na treningu u subotu... Ne želim da rizikujem, želim da se odmorim i spremim za turniru u Rimu", rekao je treći teniser sveta.

Turnir u Madridu počeo je danas, a osvajač 17 grend slem titula je u drugom kolu trebalo da igra protiv pobednika meča u kojem se sastaju Nikola Mai i Žoao Soza. Švajcarca je u četvrtfinalu, prema žrebu, čekao i susret sa Rafaelom Nadalom.

Ovaj turnir nije ni bio u prvobitnom Federerovom rasporedu, ali Švajcarac je odlučio da ga naknadno uvrsti kao deo priprema za Otvoreno prvenstvo Francuske. Federer je ove sezone zbog povrede već propustio nekoliko velikih turnira, a vratio se na teren nedavno u Monte Karlu, gde je eliminisan u četvrtfinalu.

Masters u Madridu igra se za nagradni fond od 4,7 miliona evra.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи