Novak čestitao Vaskrs i primio nagradu u Madridu

Prvom reketu sveta, Novaku Đokoviću, u Madridu je uručena nagrada "Marka Lejenda", koja se dodeljuje najboljim sportistima.

"Veoma sam ponosan što sam ovogodišnji dobitnik nagrade 'Marka Lejenda', koja se u Španiji dodeljujenajboljim sportistima. Ceo svoj život posvetio sam sportu i postigao značajne rezultate, ali uvek se osećam tako zahvalno kada se nađem među sjajnim sportistima, pravim legendama našeg vremena. Hvala vam, mnogo mi znači ovo priznanje posebno na današnji dan", poručio je Novak preko Fejsbuka.

Đoković je tom prilikom čestitao Vaskrs svim pravoslavnim vernicima.

"Hristos voskrese, neka vas mir, zdravlje i ljubav prate na svakom koraku", napisao je Novak.

Đoković je slobodan u prvom kolu mastersa u Madridu, a u drugom čeka boljeg iz meča između Nikolasa Almagra i Borne Ćorića.

Đoković u Madridu igra prvi put od 2013. godine.  

 

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи