Читај ми!

Ivanišević: Đoković će "odrati" Federera

Dominaciju Novaka Đokovića u svetskom tenisu pokušao je da opiše trener Marina Čilića Goran Ivanišević. Ne vidim ko ga može dobiti. Postao je dosadan, u tenisu nikada niko nije tako dominirao, rekao je bivši šampion Vimbldona.

Goran Ivanišević poznat je kao veliki fan Novaka Đokovića. Legendarni as je u svom, duhovitom stilu, predložio je Novaku da se povuče na dve godine kako bi tenis bio interesantniji.

"Ne vidim ko ga može dobiti. Postao je dosadan, u tenisu nikada niko nije tako dominirao. Može izgubiti jedino od samoga sebe, ako se klonira. Predložio sam mu da ode na krstarenje na dve godine i kada se vrati, opet će biti prvi. Očekujem da će osvojiti Rolan Garos i prestići Federera po broju Grand Slamova. Ma šta prestići, ako bude zdrav, 'odraće' ga", u svom stilu poručio je Ivanišević za Jutarnji.  

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 30. април 2024.
23° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво