Ana trenira u Londonu

Direktor kompanije 'DH Menadžment' koja zastupa prvu teniserku sveta Anu Ivanović, Gavin Versi izjavio je da se srpska igračica već nekoliko dana u Londonu oporavlja od lakše povrede desnog kuka i sprema se za turnir na Vimbldonu.

Versi je naveo da je, od izbijanja na vrh liste najboljih svetskih teniserki, interesovanje medija za Anu, "osetno poraslo", ali da to nije mnogo promenilo Ivanovićevu.

"To je nije promenilo, niti je promenilo život koji vodi. Ovo je u svakom slučaju veoma uzbudljivo vreme za nju", rekao je Versi. On je ocenio da su uspesi Ivanovićeve, uz odlične igre Novaka Đokovića, Jelene Janković i Janka Tipsarevića, potpuno promenili imidž Srbije.

'Zahvaljujući njima, Aninoj iskrenosti i šarmu, i pozitivnoj energiji Novaka i Jelene, barem u ovom poslu nema više negativnih konotacija prema Srbiji. Uostalom, Ana je veoma ponosna na svoju zemlju, iako poslednjih godina živi u Švajcarskoj', kazao je Versi.

Versi je dodao da Ivanovićeva, prvi put u karijeri, na Vimbldon dolazi kao jedan od glavnih favorita za osvajanje turnira.

"Ovogodišnji Vimbldon, na koji dolazi kao glavni favorit, nova je vrsta izazova za nju. Niko ne zna kako će se ona nositi sa time, ali ona ima samo 20 godina, a već je prva igračica sveta. Čak i da završi godinu na drugom ili trećem mestu, ovo je već bila fantastična godina za nju", zaključio je Versi.

Turnir na Vimbldonu počinje 23. juna, a Ivanovićeva je prošle godine stigla do polufinala.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво