Pobeda Krajinovića

Mladi srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u drugo kolo čelendžera u Luboku u Teksasu, pošto je na startu tog takmičenja pobedio Rusa Artema Sitaka rezultatom 6:2, 6:7 (3:7), 6:2.

Šesnaestogodišnji Krajinović na ATP listi trenutno zauzima 1096. mesto i pobeda protiv 359. igrača sveta mu je najveći uspeh u profesionalnoj karijeri. Bio je to, inače, njegov 41. profesionalni meč.

U drugom kolu, Krajinovića očekuje duel protiv 142. tenisera sveta, Amerikanca Džona Ajznera. Madi Somborac sada na ATP listi ima šest bodova, a plasmanom u drugo kolo Luboka već je zaradio novih sedam, što mu garantuje napredak za više od sto mesta.

Na turniru u Luboku igra i Dušan Vemić. Njegov protivnik u prvom kolu biće Amerikanac Žan-Iv Obon, koji na ATP listi zauzima 664. mesto.

Turnir u Luboku igra se za nagradni fond od 50.000 dolara.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво