Španci dočekuju Srbiju

Protivnik najboljim teniserima Srbije u prvom kolu Svetske grupe Dejvis kupa za sledeću sezonu biće reprezentacija Španije, odlučeno je žrebom u Madridu.

Domaćin tog duela biće Španija.

U ostalim mečevima sastaju se:

Argentina - Holandija

Češka - Francuska

S A D - Švajcarska

Hrvatska - Čile

Švedska - Izrael

Nemačka - Austrija

Rumunija - Rusija.

Mečevi će se igrati od 6. do 8. marta 2009. godine.

 

Zimonjić i Tipsarević razočarani žrebom

"Ni ovog puta se nismo usrećili sa žrebom. Dobili smo jednog od najjačih protivnika. Oni imaju prednost domaćeg terena, biraju podlogu, publika će biti uz njih, imaju veliki izbor igrača i biće izuzetno teško pobediti ih na gostovanju", rekao je Zimonjić.

"Ovaj naš tim ima šanse da pobedi svaku reprezentaciju na svetu. Najvažnije je da svi budemo zdravi i u svakom slučaju ići ćemo na pobedu. Mnogo toga će zavisiti od sastava ekipa, a veoma važan će biti prvi dan. Ako tada sve bude u redu, dubl bi mogao da prevagne na našu stranu", kaže Zimonjić.

"Mart je daleko i do tada oni ne mogu mogo da napreduju, ali mi možemo. Uveren sam da će Španci odlučiti da se igra na šljaci, jer će na toj podlozi smanjiti zaostatak za nama u dublu. Razočaran sam žrebom, ali mi sa Novakom i Nenadom u timu možemo da pobedimo svakoga, pa i Španiju, Imamo šansu, ali neće biti lako", rekao je Tipsarević.

Број коментара 19

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара