Читај ми!

Nole svim srcem uz momke u Novom Sadu

Đoković i definitivno neće igrati protiv Švajcarske, tešku odluku o tome doneo je posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom. Ipak, naš teniser će biti uz svoje kolege iz reprezentacije svim srcem.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković rekao je da je nebrojeno puta bio uz Dejvis kup reprezentaciju i igrao za Srbiju, ali da je ovog puta doneo odluku o izostanku posle ozbiljnih konsultacija sa svojim timom.

Đoković definitivno neće igrati u meču prvog kola Dejvis kupa protiv Švajcarske predstojećeg vikenda u Novom Sadu.

"Godine igranja za Dejvis kup reprezentaciju moje zemlje predstavljaju najdraže trenutke koje sam doživeo u profesionalnoj karijeri. Uvek sam davao sve od sebe i ponosan sam na sve što smo moji drugovi i ja postigli. Postali smo svetski šampioni 2010. godine posle pobede nad Francuskom u Beogradu, a igrali smo još jedno finale, prošle godine protiv Češke. Bilo je i drugih značajnih i velikih mečeva", rekao je Đoković.

Drugi reket sveta istakao je da je odluku o izostanku iz prvog kola takmičenja doneo posle ozbiljnih i detaljnih konsultacija sa svojim timom.

"Uveren sam da je ona najispravnija moguća. Takođe, uveren sam i da je za budućnost našeg tenisa veoma važno da mlađi teniseri u ovoj sezoni dobiju priliku i stiču iskustvo u igri protiv reprezentacije kakva je Švajcarska. Ja ću biti uz njih svim srcem. Rodžeru i Stanislasu želim da dožive Srbiju onakvom kakva jeste, lepom i otvorenom zemljom i da se iznenade snagom i talentom naših mladih tenisera", kazao je Đoković.

Meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i SSvajcarske igra se u Novom Sadu od 31. januara do 2. februara, a goste će predvoditi najbolji teniseri Rodžer Federer i Stanislas Vavrinka.

Број коментара 35

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво