Читај ми!

Nole na mestu gde je sve počelo...

Najbolji srpski teniser pauzu između turnira provodi na svojoj omiljenoj planini Kopaoniku, gde je posetio teren na kome je prvi put udario tenisku lopticu i započeo, ispostaviće se, blistavu karijeru.

Nole je na Kopaoniku pre nekoliko dana vozio revijalnu ski trku (naravno, pobedio je) a boravak na ovoj srpskoj planini iskoristio je i da obiđe teren na kojem je napravio svoje prve teniske korake.

On je na svom "Tviter" profilu postavio sliku zida u koji je udarao loptice kao dete. Zid je prilično oštećen tokom Nato bombardovanja, ali je ipak tu i svedoči o istoriji.

Novak se u svom "tvitu" setio i svog prvog trenera Jelene Genčić, sa kojom je krenuo na put ka samom vrhu svetskog tenisa...

Podsetimo, Novak Đoković je prvi put uzeo reket u ruke kada je imao četiri godine. Tog leta, jedan od najboljih teniskih trenera - Jelena Genčić, vodila je kamp. Svakodnevno je dolazio i posmatrao. Na Jelenin poziv jednog dana je počeo i da igra. Ostalo je istorija... 

Број коментара 12

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи