Читај ми!

Nadal propušta Abu Dabi

Iako je bilo planirano da se vrati na teren u Abu Dabiju, Rafael Nadal propustiće egzibicioni turnir koji se igra krajem godine. Nadal sanirao povredu kolena, ali ga "zakačio" stomačni virus.

Španski teniser Rafael Nadal otkazao je danas učešće na egzibicionom turniru u Abu Dabiju, od 27. do 29. decembra. zbog stomačnog virusa.

"Žao mi je što ove godine neću moći da igram u Abu Dabiju. Jedva sam čekao da se vratim takmičenjima, ali lekari su mi zabranili da igram zbog stomačne infekcije koja mi je izazvala i temperaturu", rekao je Nadal na svom Fejsbuk profilu.

Četvrti reket sveta je naglasio da mu je u Abu Dabiju uvek bilo zadovoljstvo da igra.

"Ovo je prvi put da ne mogu da igram na ovom turniru. Inače, dobro se oporavljam od povrede i nemam problema sa kolenima. Žao mi je što neću igrati zbog mojih navijača u Emiratima i širom sveta. Nadam se da ću sledeće godine sigurno učestvovati na ovoj egzibiciji", rekao je Nadal.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво