Читај ми!

Nadal propušta Pariz i London

Španski teniser Rafael Nadal, koji zbog povrede ne igra od juna, propustiće masters sledeće nedelje u Parizu, ali i završni turnir sezone od 5. do 12. novembra u Londonu, potvrđeno je na sajtu ATP-a.

Nadal se nadao da bi mogao da se pojavi u Londonu, eventualno igra i za reprezentaciju Španije u finalu Dejvis kupa protiv Češke od 16. do 18. novembra u Pragu, ali je izgubio bitku sa povredom.

Oba takmičenja biće održana na tvrdoj podlozi, pa je ocenjeno da bi Nadal verovatno pogoršao postojeću povredu.

Bivši svetski broj jedan nije odigrao takmičarski meč otkako je pretrpeo šokantan poraz od Čeha Lukaša Rosola u 2. kolu Vimbldona 28. juna.

Dvadesetšestogodišnji Nadal pati od Hofa sindroma, upale masnog tkiva iza kolena.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво