Читај ми!

Nadal propušta Njujork

Rafael Nadal, posle Olimpijskih igara i mastersa u Torontu i Sinsinatiju, propustiće i poslednji grend slem u sezoni, koji je na programu za dve nedelje u Njujorku. Poslednji meč Nadal je odigrao u junu mesecu na Vimbldonu.

Rafael Nadal, nekada najbolji teniser sveta, propustiće poslednji grend slem u sezoni, Otvoreno prvenstvo Amerike u Njujorku.

"Rafa nas je obavestio da neće biti spreman da nastupi na Ju-Es openu ove godine i da se povlači sa turnira. Nadamo se da će se uskoro vratiti na teren i da ćemo ga videti u Njujorku naredne godine", izjavio je Dejvid Bruer, direktor turnira.

Nadal je poslednji meč odigrao u junu mesecu na Vimbldonu, a zbog povrede kolena propustio je Olimpijske igre u Londonu, gde je trebalo da brani zlato, kao i masterse u Torontu i Sinsinatiju.

Španski teniser u karijeri je 11 puta osvajao grend slem turnire, a pobednik Njujorka bio je 2010. godine. Prošle godine, poražen je u finalu od Novaka Đokovića.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
8° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво