Читај ми!

Ana srećna zbog plasmana

Srpska teniserka Ana Ivanović rekla je da je srećna zbog pobede nad Ksenijom Pervak iz Kazahstana (6:7 (8:10), 6:3, 6:2) i plasmana u osminu finala turnira u Indijen Velsu.

"Srećna sam što sam uspela da pobedim. Pervakova je danas igrala baš dobro. Ni jednog trenutka nisam mislila na rezultat, već sam igrala poen po poen i borila se. Bila sam puna adrenalina, osećala sam se jako dobro", rekla je posle meča Ivanovićeva.

Ivanovićeva će u borbi za četvrtfinale igrati protiv Dankinje Karoline Voznijacki, od koje je pre nekoliko nedelja izgubila na turniru u Dubaiju.

"Meč u Dubaiju smo poečele nervozno, ali mislim da sam bila blizu pobede. Imale smo puno uspona i padova tokom susreta i radujem se novom dvoboju", zaključila je Ivanovićeva.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
14° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво