Читај ми!

Novakovo rame spremno za Berdiha

Novak Đoković večeras protiv Tomaša Berdiha u prvom meču koji najbolji teniser sveta igra na londonskom Mastersu. "Rame je u dobrom stanju, oporavio sam se", rekao Đoković, čiji meč protiv Berdiha počinje u 21 čas.

Finale Masters serije u Londonu. Poprište - O2 arena, protivnici Novak Đoković i Tomaš Berdih. Srpski teniser tvrdi da je povreda ramena prošlost i najavljuje sjajan meč protiv odličnog Čeha.

"Rame je u dobrom stanju, oporavio sam se i spreman sam za novo takmičenje", kaže Đoković. 

"Servirao sam maksimalno u poslednja dva-tri dana. Rame je u dobrom stanju, oporavio sam se i spreman sam za novo takmičenje".

"Bila je ovo zaista najbolja sezona u mojoj karijeri i ponosan sam na uspeh koji sam napravio. Ali ona još uvek nije završena. Na redu je veoma važan turnir i daću sve od sebe u narednih nedelju dana. Svako želi da sezonu završi u velikom stilu, pa će i zbog toga ovaj turnir biti veoma zanimljiv i neizvestan", najavio je srpski teniser.

Nole je istakao da je njegov prvi protivnik, Tomaš Berdih, težak rival koji se nalazi u sjajnoj formi.

"Tomaš je u dobroj formi, igrao odlično u prethodnom periodu, naročito prošle nedelje na turniru Masters serije u Parizu, gde je stigao do polufinala. On je u top 10 poslednjih pet-šest godina, pobeđivao je na mnogo turnira u dvorani i ova podloga mu odgovara. Biće to težak meč", naveo je Đoković.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво