Nadal: Spreman sam da budem rezerva

Španski teniser Rafael Nadal izjavio je da je spreman da saigračima ustupi mesto u nacionalnom timu ukoliko selektor Albert Kosta smatra da nije najbolje pripremljen.

"Mi smo tim i neću igrati ukoliko selektor misli da je neki od saigrača u boljoj formi od mene", rekao je Nadal novinarima uoči polufinala Dejvis kupa između Španije i Francuske.

On je dodao da se ne oseća iscrpljeno posle finalnog duela Otvorenog prvenstva SAD u kojem je sa 3:1 izgubio od Novaka Đokovića.

"I bez mene Španija je velika teniska sila, jer poseduje najbolje svetske tenisere. Poslednje tri nedelje igrao sam na najvišem mogućem nivou, ali na sreću, nisam fizički iscrpljen", rekao je Nadal, koji se danas pridružio saigračima Davidu Fereru, Fernandu Verdasku i Felisjanu Lopesu.

Drugi teniser sveta je propustio nekoliko Dejvis kup susreta zbog poverda, a nije igrao ni prošle godine, kada je Španija sa 5:0 poražena u četvrtfinalu od Francuske.

Španci su izabrali da se igra na njihovoj omiljenoj podlozi - šljaci, što praktično znači da su favoriti za ulazak u finale, za koji još konkurišu branilac titule Srbija i Argentina.

Duel između Španije i Francuske na programu je od 16. do 18. septembra u Kordobi.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 19. септембар 2024.
24° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи