Читај ми!

Želim Janka u finalu

Posle impresivne pobede u četvrtfinalu Mastersa u Montrealu Novak izjavio da bi bilo veoma zabavno da se u finalu sastane sa velikim prijateljem Jankom Tipsarevićem.

"Bilo bi to pravo uživanje, i za nas, i za Srbiju. Janko je jedan od mojih najboljih prijatelja i presrećan sam kad vidim kako dobro igra.

Poslednje dve godine mučio se sa povredama, ali sada je konačno vratio samopouzdanje, ima igru da se suprostavi svakom i nadam se da će ovako da nastavi. Do tog finala nas očekuje još po jedan meč, ali nadam se da ćemo se sresti u finalu", rekao je Đoković.

Tipsarević, koji je pobedom protiv Čeha Tomaša Berdiha i plasmanom u polufinale ostvario najveći uspeh u karijeri i obezbedio da od ponedeljka bude u Top 20 na svetu večeras od 21 čas igra polufinale protiv Amerikanca Mardija Fiša, dok će se Đoković od 2 časa ujutro u reprizi polufinala Vimbldona sastati sa Francuzem Žoom Vilfredom Congom.

"Protiv Monfisa sam odigrao najbolji meč na turniru, držao sam ga pod pritiskom, jednostavno mu nisam dao da misli. Ali, protiv Conge moraću još bolje, kada mu krene servis može da pobedi bilo koga. Kao i na Vimbldonu ključ je ritern. Uveren sam da mogu do nove pobede", poručio je Đoković koji u 2011. godini ima skor 51:1, bez ijednog poraza na Masters turnirima.

Masters u Monteralu igra se za nagradni fond od 2,43 miliona dolara.

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво