Читај ми!

Novak i Janko ispali u dublu

Srpski dubl Novak Đoković i Janko Tipsarević propustio priliku da se domogne četvrtfinala Montreala. Poraženi su od Poljaka Firštenberga i Matkovskog sa 2:1. Protivnici poljskih tenisera u četvrtfinalu su Zimonjić i Lodra.

Novak i Janko su uspeli da povedu u setovima. Potom su drugi set izgubili u taj-brejku. Umor je učinio svoje i poraženi su u trećem, produženom taj-brejk setu. Poljaci idu na megdan Zimonjiću i Lodri.


Dok su još bili sveži naši teniseri su lako dobili prvi set sa 6:3. Drugi set je posle velike borbe rešen u taj-brejku. Poljaci su imali više koncentracije i rešili ga u svoju korist sa 7:4.

Na isti način protivnci su stigli i do pobede, u trećem produženom taj-brejk setu lako su slavili sa 10:5.

Naše tenisere sutra očekuju borbe u četvrtfinalu singla, a čast u dublu braniće Nenad Zimonjić u paru sa Mikaelom Ljodrom.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи