Читај ми!

Nole i Janko uspešni u dublu

Novak i Janko preokretom stigli do pobede. U prvom kolu teniskog turnira u Montrealu srpski par Novak Đoković i Janko Tipsarević savladao je Bahamsko-nemačku kombinaciju Nouls i Pečner sa 2:1. Naše tenisere od sutra očekuju mečevi u singlu.

Novak i Janko uspešno su startovali u dublu. Iako su izgubili prvi set, uspeli su da se vrate u meč. Podigli su nivo igre, stigli do izjednačenja i u odlučujućem taj-brejk setu stigli do pobede.

Izjednačena borba vodila se u prvom setu. Kada se očekivalo da će set ući u taj-brejk, Nouls i Pečner uspevaju da stignu do brejka i reše ovaj deo igre u svoju korist sa 7;5.

Drugi set doneo je bolju igru naših tenisera. Ovog puta oni uspevaju da stinu do brejka prednosti. Janko i Novak kontrolišu igru i rutinski privode set kraju - 6:3.

Treći, produženi taj-brejk, set doneo je veliku borbu. Dugo teniseri neuspevaju da ostvare veću prednost. U završnici naši teniseri su imali više koncentracije i uspeli su da dobiju set na razliku 12:10.

Đoković i Tipsarević će u nastavku takmičenja igrati sa Poljacima Marijušom Firstenbergom i Marćinom Matkovskim, koji su kao sedmi nosioci bili slobodni u prvom kolu.

Na turniru u Montrealu, koji se igra za ukupan nagradni fond od 2,43 miliona dolara, Đokoviću i Tipsareviću, kao i Viktoru Troickom, predstoji učešće i u singlu. Đoković je kao glavni favorit slobodan u prvom kolu, dok Tipsarević i Troicki igraju najverovatnije u utorak uveče.

Najbolji teniser sveta čeka pobednika duela Nikolaj Davidenko (Rusija) - Flavio Ćipola (Italija), u utorak ili sredu, Tipsarević se sastaje sa Kolumbijcem Alehandrom Faljom, a Troicki sa Amerikancem Majklom Janijem.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара