Читај ми!

Đoković: Tsonga je opasan

Najbolji srpski teniser Novak Đoković izjavio je za britanski list "Belfast telegraf" da mu put ka završnici Vimbldona nije olakšan pobedom Francuza Žo-Vilfreda Tsonge nad Švajcarcem Rodžerom Federerom.

"Čeka me težak meč protiv Tsonge. Nadam se da ću uspeti da pružim bolju partiju nego u poslednjem duelu protiv Tomića", rekao je Đoković.

Drugi teniser sveta je naglasio da će igrati svoju igru, bez obzira na to ko je s druge strane mreže.

"Tsonga je izuzetno kvalitetan teniser, o čemu govori činjenica da je posle vođstva Federera od 2:0, uspeo da napravi neverovatan preokret", rekao je Đoković, dodavši da Tsonga ove sezone izuzetno dobro igra na travnatoj podlozi.

"Tsonga je bio sjajan na turniru u Kvinsu, na kojem je uspeo da dođe do finala. On je jednom rečju, opasan protivnik", istakao je Đoković.

Srpski teniser je napomenuo da mu travnata podloga nije omiljena, ali da će u petak u polufinalu pokušati da da sve od sebe.

"Mogu da igram mnogo bolje, nego u poslednjem meču preotiv Tomića. U dosadašnjem delu turnira, imao sam i uspone i padove, ali ću se sada potruditi da idem samo uzlaznom linijom", poručio je Đoković koji bi ulaskom u finale Vimbldona, od Španca Rafaela Nadala preuzeo prvo mesto na listi najboljih tenisera sveta.

Број коментара 46

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи