Читај ми!

Nadal bi da izbegne Novaka

Nadal se plaši Novaka. Četiri puta je ove sezone izgubio od Đokovića, dok mu je federer redovna mušterija. Otuda ne čudi ni izjava Španca da mu je Švajcarac Rodžer Federer, koga je pobedio u finalu nedavno završenog Rolan Garosa, najveći rival i da najviše voli da igra protiv njega.

U međusobnim duelima dva tenisera vodi Nadal sa skorom 17-8, a Federer je poslednji put slavio u finalu Vimbldona 2007. godine. Četiri godine bez poraza u međusobnim duelima, dovoljan razlog da ga više ceni i poštuje. Nadal je rekao da su njihovi međusobni dueli ispunjeni velikom tenzijom i da oseća nešto posebno kada igra finale protiv Federera.

"Federer je džentlmen. Dobra stvar u vezi našeg rivalstva je da smo oduvek znali da podnesemo i pobedu i poraz", rekao je Nadal.

On je dodao bi više voleo da vidi švajcarskog tenisera u finalu turnira u Londonu, jer ove godine ima negativan skor sa Novakom Đokovićem (0-4). Ne samo to, jer bi pobedom nad Rodžerom u finalu i dalje bio prvi igrač sveta. Eventualni plasman Noleta u finale značio bi pad Nadala sa vrha svetske rang liste i dolazak našeg tenisera na tron.

"Mislim da neću izgubiti svaki duel protiv Đokovića do kraja karijere, kao što neću uvek pobeđivati Federera. Sve zavisi od naše trenutne forme".

Број коментара 13

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи