Читај ми!

Nole proslavio rođendan

Najbolji teniser Srbije i drugi reket sveta Novak Đoković proslavio je 24. rođendan u Parizu, dan uoči meča prvog kola na ovogodišnjem Rolan Garosu. Na prijemu u ambasadi Srbije u Parizu, Vuk Jeremić primio naše tenisere.

Ministar Vuk Jeremić u Parizu je primio srpske tenisere, koji nastupaju na Rolan Garosu i iskoristio priliku da čestita Novaku Đokoviću 24. rođendan. Slavlju su prisustvovali i Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Nenad Zimonjić, Ana Ivanović i Bojana Jovanovski.

Đoković je rođen 22. maja 1987. godine u Beogradu. Svoj rođendan proslavio je u svom prepoznatljivom stilu, tako što je sa poznatim svetskim di-džejom Bobom Sinkerom učestvovao u svojevrsnom performansu, pošto je puštao muziku i zabavljao publiku na terenima Rolan Garosa.

Đoković i Sinkeler su veliki prijatelji, a popularni Nole je već jednom sarađivao sa Bobom, prilikom snimanja spota za duetsku numeru Sinklera i Martina Solvega za pesmu Helou.

Naime, Novak je bio jedan od poznatih tenisera, ali i javnih ličnosti koje su se pojavile u spotu za istoimenu numeru i tako doprineo većoj popularnosti samog spota.

Novak je, inače, poznat kao osoba koja voli da učestvuje u šou-programima i performansima na globalnom nivou, čime je zadobio još više simpatija i pozitivnih komentara svetske publike.

Đoković danas igra u prvom kolu protiv Holanđanina De Bekera. I pored činjenice da se Đoković i De Beker do sada nisu sastajali, nema sumnje da je trenutno najbolji teniser planete veliki favorit u tom duelu.

Број коментара 43

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 20. септембар 2024.
19° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи