Ana bez polufinala

Srpska teniserka Ana Ivanović ostala je bez polufinala turnira u Pekingu, jer je u meču četvrtfinala poražena od danske teniserke Karoline Voznjacki sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4. Meč presudio veliki broj neiznuđenih grešaka srpske teniserke.

Iako je bila u dobroj formi, srpska teniserka Ana Ivanović nije uspela da se plasira u polufinale turnira u Pekingu. U četvrtfinalnom meču od nje je bila bolja danska teniserka poljskog porekla Karolina Voznjacki.

Voznjacki, koja će od ponedeljka izbiti na čelo VTA liste, uspela je tako da nastavi sa sjajnim igrama na ovom turniru.

Na celom meču viđena je velika borba. Meč je bolje otvorila danska teniserka, koja je sredinom tog perioda igre imala brejk prednosti. Ipak, Ivanovićeva je se vrati u igru uspela i da meč odvede u taj brejk.

Ipak, srpska teniserka nije bila dovoljno koncentrisana u tim trenucima i brzo je pustila Dankinji da napravi veliku prednost. Sve što je Ana uspela je da smanji razliku.

Voznjacki je odlično počela i drugi set, gde je odmah oduzela servis Ivanovićevoj. Pri vođstvu od 3:1 za danska teniserka je u borbi za jedan poen, posle nezgodnog doskoka povredila nogu.

Meč je prekinut na desetak minuta, a posle ukazane lekarske pomoći, Voznjacki je nastavila igru.

Uspela je Voznjacki da posle toga uzme još jedan poen srpskoj teniserki i povede sa 5:2, ali Ana je sa dva uzastopno osvojena gema ipak vratila neizvesnost na meču.

U odlučujučem gemu, Ana je imala šansu da brejkom produži ovaj duel, ali je Voznjacki, zahvaljujući greškama srpske teniserke, ipak uspela da osvoji gem i pobedi na meču.

Meč je presudio veliki broj neiznuđenih grešaka srpske teniserke koja je, i pored toga što je zabeležila veći broj vinera, imala skoro tri puta više neiznuđenih grešaka od protivnice.

Број коментара 38

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво