Ana bolja od Bartolijeve

Ana uspešno startovala u Pekingu. U prvom kolu turnira naša Ana Ivanović savladala je Francuskinju Marion Bartoli sa 2:0 (6:2, 6:3). Naredna protivnica joj je Belosruskinja Olga Govorcova. Danas se u 2. kolu sastaju Jelena i Bojana.

Ana Ivanović je prikazala odličnu igru. Realizacija prvog servisa od 82% joj je donela mirnoću u igri. Sve joj je polazilo za rukom. Anu nije zabrinuo ni izgubljen servis u drugom setu, sigurnom igrom nije dozvolila protivnici da se vrati u meč i na kraju je slavila.

Početnog odmeravanja snaga u prvom setu trajalo je do 2:2. Ana potom pravi seriju od četiri vezana gema i lako rešava set u svoju korist - 6:2.

U drugom setu viđen je sličan scenario. Ovog puta Bartolijeva prva stiže do brejka i vođstva od 3:1. Međutim, to je bilo sve što je uradila u setu. Ana preuzima inicijativu i osvaja pet vezanih gemova, za konačnih 6:3 u drugom setu.

Protivnica Ane Ivanović u drugom kolu je Beloruskinja Olga Govorceva, koja je 48. na WTA listi. Njih dve su se do sada sastale samo jednom. Pre dve godine u Dohi slavila je Ana rezultatom 6:3, 6:1.

U drugom kolu turnira u Pekingu danas igraju svoj meč Jelena Janković i Bojana Jovanovski.

Број коментара 17

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво