Teško protiv Srbije

Bezrezervni respekt prema domaćinu, ali daleko od toga da su Česi došli sa belom zastavom. Drugi teniser Češke Radek Štjepanek izjavio je da njegovoj reprezentaciji predstoji težak meč protiv Srbije u polufinalu Dejvis kupa koje se igra od 17. do 19. septembra u Beogradskoj Areni.

Bez sumnje videćemo odličan tenis u Beogradskoj Areni. Dejvis kup je drugačiji, on nosi timsku borbu. Sve je podređeno ukupnom plasmanu, a ulog je veliki - finale u kome će se sastati sa pobednikom meča Francuska - Argentina.

"Biće to težak meč, jer se igra u Srbiji, što je velika prednost za domaćine. Navijači u Beogradskoj areni predstavljaće važnu podršku srpskom timu", ocenio je Štjepanek na današnjoj konferenciji za novinare.

On je napomenuo da su srpski teniseri "posebno motivisani" jer su prvi put u prilici da se bore ze finale Dejvis kupa.

"Srbi prvi put igraju u polufinalu i to će ih dodatno motivisati", rekao je Štjepanek, ali je napomenuo da i Češka ima "veliki tim" i da on "veruje u reprezentaciju".

Prvi teniser Češke Tomaš Berdih izjavio je da će on i saigrači "dati maksimum", kako bi ostvarili pobedu nad Srbijom.

"Znamo da nas u Beogradskoj areni čeka izuzetna atmosfera, ali to nas ne plaši, već ćemo pokušati da damo maksimum i plasiramo se u finale Dejvis kupa", poručio je Berdih.

Selektor Češke Jaroslav Navratil optimista je u pogledu ishoda meča protiv Srbije. "Bilo bi sjajno kada bismo prvog dana poveli sa 2:0", istakao je Navratil.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 29. март 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво