Federer: Nisam mogao bolje

Šestostruki pobednik Vimbldona Rodžer Federer rekao je da "nije loše" odigrao četvrtfinalni meč protiv Tomaša Berdiha, ali da nije mogao bolje zbog problema s povredom. Federer neće biti u finalu, posle osam učešća u nizu.

"Kada vas nešto boli, ne osećate se prijatno, ne možete da se koncentrišete na svaki poen. Tada morate da igrate na drugačiji način, zbog problema sa povredama leđa i desne noge nisam mogao da igram onako kako sam želeo i to je frustrirajuće ", rekao je Federer.

"S obzirom na okolnosti, pristojno sam odigrao meč. Ali, osećao sam se loše na poslednja dva, tri meča. Ako ima nešto dobro posle ovog poraza, to je što ću otići kući i dobro se odmoriti", dodao je.

Federer je danas igrao 25. uzastopni četvrtfinalni meč na grend slem turniru. Pobedio je u 23, ali je doživeo dva uzastopna poraza, na Vimbldonu i Rolan Garosu.

Švajcarac, šesnaestostruki grend slem šampion, rekao je da je Berdih zasluženo pobedio.
"Igrao je dobro kada je trebalo, koristio je svoje šanse. Igrao je sjajno kod brejk prilika, a ja sam igrao loše kada sam vodio. Ali, mislim da sve skupa nisam igrao loše", rekao je Federer.

Број коментара 31

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво