Đoković i Erlih trijumfovali u dublu

Najbolji srpski teniser Novak Đoković i Izraelac Džonatan Erlih trijumfovali su na Kvins turniru u Londonu u konkurenciji dublova savladavši u finalu Slovaka Karola Beka i Čeha Davida Skoha sa 2:1 u setovima - 6:7 (6:8), 6:2, 10:3.

Treći teniser sveta i izraelski specijalista za dubl ostvarili su veliki uspeh na poznatom londonskom turniru. Posle "tesno" izgubljenog prvog seta, ubedljivo su dobili drugi, da bi u produženom taj brejku bili sigurniji i precizniji, pa su zasluženo trijumfovali nakon jednog časa i 29 minuta zanimljive igre.

Osvajanjem trofeja u dublu Đoković je "kompenzovao" preranu eliminaciju na Kvinsu u singl konkurenciji, gde je izgubio u osmini finala od Belgijanca Ksavijera Malisa. Nema sumnje da će ovaj uspeh mnogo značiti za našeg najboljeg tenisera pred nastavak sezone na travnatim terenima, posebno uoči učešća na Vimbldonu.

Đokoviću je finale na Kvinsu bilo tek drugo u karijeri u konkurenciji ATP dublova, a prvi put je trijumfovao, uz značajnu pomoć Erliha. Prethodni put je u paru sa Čehom Radekom Štepanekom igrao pre tri godine u Adelejdu, gde su ih pobedili Južnoafrikanac Vesli Mudi i Australijanac Tod Peri.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 14. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара