Nole: Najbolji meč ove godine

Srpski teniser Novak Đoković rekao je da je pobeda protiv Davida Nalbandijana u Monte Karlu jedan od njegovih najbolje odigranih mečeva ove godine.

"Imao sam teškog protivnika koji se poslednjih šest-sedam nedelja vratio u formu i odigrao odličan tenis", rekao je Đoković.

Srpski teniser je izjavio da je znao da će meč biti težak, ali da je igrao odličan tenis od samog početka i da se oseća dobro nakon nedavnog razlaza sa trenerom Todom Martinom.

Drugi teniser na svetu je nedavno prekinuo saradnju sa američkim stručnjakom zato što je Martin radio drugačije od njegovog prvog trenera Marijana Vajde.

"Pokušali smo da radimo sa dva trenera i Tod je fantastična osoba koja ima mnogo iskustva i sve je delio sa mnom. Ali, to na kraju nije uspelo i rastali smo se bez teških reči", rekao je srpski teniser.

Đoković je kazao i da se oseća dobro što se vratio starom treneru, kao i da su mu prva tri meča na turniru u Monte Karlu dala mnogo samopouzdanja.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 24. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво