Đoković je dokazao svoj patriotizam

Teniser Novak Đoković je u dosadašnjoj karijeri mnogo puta dokazao svoj patriotizam i nije korektno da se dovodi u sumnju njegova želja i motiv da igra za reprezentaciju Srbije, navodi se u saopštenju firme porodice Đoković "Femili sporta".

U pojedinim medijima su se prethodnih dana pojavili komentari da se Đoković nije dovoljno zalagao na mečevima prvog kola Dejvis kupa protiv Španije, kada je branilac trofeja u Benidormu pobedio sa 4:1.  Đoković je izgubio oba meča, protiv Davida Ferera (3:0) i Rafaela Nadala (3:0).

"Đoković je u svojoj karijeri do sada nebrojeno puta dokazao svoj patriotizam, zalaganje, srčanost i koliko mu je stalo da doprinese uspehu i povećanju ugleda svoje zemlje u svetu. On će i ubuduće davati sve od sebe kada brani boje svoje zemlje", navodi se u saopštenju.

U "Femili sportu" smatraju da se u pojedinim medijima vodi negativna kampanja protiv trećeg tenisera sveta.

"Nije pristojno ni korektno prema njemu, kao pravom sportisti i borcu koji je uvek na zaista pravi način predstavljao svoju zemlju i narod, iznositi neistinite i uvredljive komentare kojima se dovodi u sumnju njegova želja i motiv da igra za reprezentaciju", dodaje se.

Takođe, Femili sport je pozvao "dobronamernu sportsku i stručnu javnost" da Novaku Đokoviću pruži moralnu podršku, jer ga očekuju turniri i borba za najviši plasman na svetskoj rang-listi na kojoj brani boje Srbije.

Број коментара 81

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара