Đoković ekskluzivno za RTS

Iako imamo mladu ekipu ona može da iznenadi svakoga, na bilo kojem terenu i na bilo kojoj podlozi, tako da se nadam uspehu u Španiji, rekao je Đoković za RTS.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pred put u Benidorm u ekskluzivnoj izjavi za RTS osvrnuo se prvo na osvajanje dvanaeste titule u karijeri, ali je i komentarisao predstojeći duel.

"Uhvatio sam prvi let  nakon osvajanja titule u Dubaiju, jer sam ipak hteo da proslavim veliki uspeh, prvu titulu ove godine, sa svojim najbližima. Međutim, nemam mnogo vremena za slavlje jer moram već dalje,čeka me reprezentativna obaveza protiv Španije, a ja ću stići poslednji i moram da žurim", rekao je Đoković.

Španija brani titulu, a predvodi je nedavno oporavljeni Rafael Nadal. Pored njega biće tu verovatno Lopez, Robredo i Ferer, ali i bučna španska publika. Srpski tim je od danas komletan, igraće u najjačem sastavu.

"Verovatno se od nas puno očekuje, najviše od mene. Međutim, moramo da budemo realni jer su Španci branioci titule na ovom takmičenju koje je vrlo nepredvidivo i u kome se nikada ne zna ko će izaći kao pobednik.

Prednost domaćeg terena i domaće publike je velika stvar, igraćemo pred 15 hiljada i više Španaca, bučnih Španaca.

Međutim, uveren sam da imamo mladu ekipu koja može da iznenadi svakoga na bilo kojem terenu i na bilo kojoj podlozi, tako da se nadam uspehu", rekao je Đoković za RTS.

Број коментара 6

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 23. септембар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи