Novak pružio podršku Šarapovoj

Novak Đoković, dugogodišnji prijatelj Marije Šarapove, pružio podršku ruskoj teniserki uz "nadu da će iz svega izaći jača".

Novak Đoković je u Americi, gde se sprema za nastup na Indijan Velsu, a teniski "broj jedan" prokomentarisao je i situaciju koja je itekako podigla prašinu u svetskoj sportskoj javnosti.

"Želim joj sve najbolje. Dugo je poznajem, saosećam s njom zbog ove situacije. Nadam se da će izaći jača iz ovoga", rekao je najbolji teniser sveta.

Marija Šarapova gotovo sigurno neko vreme neće igrati tenis, a ljudi iz "belog sporta" na različite načine doživljavaju njen pad na doping testu.

Serena Vilijams je pružila javnu podršku Ruskinji, dok ju je Dženifer Kaprijati oštro kritikovala.

Šarapova je tokom nastupa na Australijen openu pala na doping testu, pošto joj je u organizmu nađen meldonijum, koji je na listi zabranjenih supstanci od početka ove godine.

Број коментара 11

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 23. април 2024.
11° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво