Читај ми!

Mai zaustavio Troickog

Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u polufinale turnira u Roretdamu, pošto je u četvrtfinalu izgubio od Francuza Nikole Maija u dva seta - 6:2, 6:1.

Mai je za nešto više od sat vremena lako savladao Troickog, koji je očigledno bio umoran nakon što je u Roterdam došao direktno posle turnira u Sofiji, gde je igrao finale.

Mai je u prvom setu dva puta oduzimao servis srpskom igraču, ne dozvolivši mu nijednu brejk priliku, pa je tako posle tačno 30 minuta igre poveo sa 1:0.

Pitanje pobednika ovog meča bilo je rešeno odmah na početku drugog seta, pošto je Mai, uz dva brejka, vrlo brzo poveo sa 4:0. Troicki je do kraja seta uspeo jedino da osvoji jedan gem.

Francuski teniser će u polufinalu igrati protiv pobednika četvrtfinala u kom se sastaju Španac Roberto Bautista Agut i Martin Kližan iz Slovačke.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
16° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се