Nameštanje u tenisu, klupko se odmotava...

Dvoje međunarodnih sudija kažnjeno je, dok je četvoro doživotno suspendovano iz sporta zbog korupcije, saopštila je Međunarodna teniska federacija (ITF).

Kako se navodi u saopštenju, Kazahstanac Kiril Parfenov je u februaru 2015. godine doživotno suspendovan jer je putem Fejsbuka kontaktirao drugog sudiju kako bi manipulisao rezultatom mečeva.

Hrvatski sudija Denis Pitner je u avgustu prošle godine dobio kaznu od 12 meseci jer se prijavljivao na nalog sa kojeg su uplaćivane opklade na teniske mečeve.

Britanski Gardijan je danas objavio ove informacije, a ITF ih u toku dana i potvrdio.

Ipak, ITF nije izašao sa detaljima oko preostalih suspendovanih sudija, jer je istraga i dalje u toku.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара