Читај ми!

Jankovićeva: Ako bude trebalo igraću sva tri meča!

Srpska teniserka Jelena Janković rekla je da će, ako bude trebalo, igrati sva tri meča protiv Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa i da veruje u pobedu. Duel između Srbije i Španije počinje u subotu u 13.00 časova u Kraljevu. Direktan prenos mečeva na kanalima RTS-a.

Teniska reprezentacija Srbije igra za vikend u Kraljevu protiv Španije u prvom kolu Svetske grupe B Fed kupa. Duel će u subotu od 13 časova početi Bojana Jovanovski i Garbinje Muguruza, a posle toga na teren izlaze Jelena Janković i Karla Suarez Navaro.

Jankovićeva je poslednji put igrala protiv Navarove 2013. godine na turniru u Pekingu, kada je pobedila sa 6:0, 6:0.

"To u ovom trenutku ništa ne znači. Čula sam da je povređena, ali očekujem težak posao. Spremna sam na sve izazove. Ako bude trebalo igraću sva tri meča. Selekcija Španije je izuzetno jaka, ali mi se ne predajemo, verujemo da možemo do cilja, a to je pobeda", rekla je Jankovićeva posle žreba.

"Uvek dajem maksimum kada igram za Srbiju, tako će biti i sada. Drago mi je da smo u Kraljevu, oduševljeni smo gostoprimstvom, jedva čekamo da izađemo na teren. Nadamo se da će tirbine biti pune i da ćemo uz pomoć publike ostvariti pobedu protiv Španije", rekla je Jankovićeva.

Drugog dana takmičenja u nedelju od 13 časova igraće se mečevi Janković - Muguruza i Jovanovski - Suarez Navaro. Posle singlova igraće se meč u dublu, a prijavljene su Ivana Jorović, Nina Stojanović, Lara Aruabarena i Lurdes Domingez Lino.

Selektorka Srbije Tatjana Ječmenica Jevtić rekla je da će se ekipa boriti do poslednjeg daha za pobedu : "Imamo pravo izmene, videćemo da li će ovo biti konačan raspored. Pripreme smo maksimalno obavili, devojke su spremne, atmosfera u timu je izuzetna, kao i gostoprimstvo koje uživamo u Kraljevu. Veliko hvala Kraljevčanima i svim ljudima koji su dali sve od sebe da se osećamo srećno, nasmejano i motivisano za rad i pobedu. Borićemo se do poslednjeg daha, verujemo u najbolje", rekla je Tatjana Ječmenica Jevtić.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
10° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво