Đoković: Čast je biti u društvu Emersona, Lejvera, Borga...

Nakon osvajanja svog šestog trofeja u Melburnu, Novak Đoković je istakao da mu je čast što se svrstao u red sa legendama poput Roda Lejvera i Roja Emrsona.

"Moram da odam priznanje Endiju na sjajnom turniru i siguran sam da ćemo i u budućnosti imati priliku da se borimo za ovaj trofej, sjajan si prijatelj, sjajan protivnik. Hvala mom timu, svaki put kada igramo grend slem svi moramo da dišemo kao jedan. Da svaki sat, svaki dan radimo sa ciljem, hvala vam, volim vas. Počastvovan sam što me pominju pored imena Roda Lejvera, Roja Emersona. Vidimo se sledeće godine", rekao je Đoković.

Novak je pohvalio organizaciju prvog grend slem turnira u sezoni, rekavši da Australijan open sa pravom nazivaju "srećni" slem, ali je i poželeo sreću Mariju, čija supruga bi uskoro trebalo da se porodi.

"Nadam se da će sve biti u redu na porođaju i da ćete iskusiti neverovatan osećaj, kao što se desilo mojoj supruzi i meni", rekao je on.

Novak je pobedom nad Marijem osvojio šesti trofej u Australiji, koliko ima i Roj Emerson, dok se po broju titula na grend slemovima izjednačio sa velikanima Rodom Lejverom i Bjornom Borgom.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 10. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара