Читај ми!

Đoković: Pola karijere igram sa Federerom i Nadalom

Novi teniski ep čeka nas u četvrtak, kada će se u polufinalu Australijan opena sastati Novak Đoković, najbolji teniser današnjice, i Rodžer Federer, možda najbolji teniser svih vremena. Ovo će biti 45. duel dva giganta svetskog sporta, a u četvrtak od 09.30 možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković rekao je da je zadovoljan kako je odigrao protiv Keija Nišikorija, pogotovo načinom na koji je servirao. Sada, kaže srpski teniser, najvažnije mu je da se odmori kako bi spremno dočekao polufinale protiv Rodžera Federera.

Đoković je posle nešto više od dva sata igre savladao Japanca sa 6:3, 6:2, 6:4 i očekuje ga 45. duel u karijeri protiv sjajnog Švajcarca.

"Sa Rodžerom sam igrao 44 puta, sa Nadalom 45, skoro pola karijere proveo sam igrajući sa njima", našalio se Đoković.

On je u razgovoru sa Džimom Kurijerom rekao da se raduje meču protiv Federera.

"To je uvek izazov, nema potrebe trošiti reči o tome šta je Federer uradio za naš sport u poslednjih 20 godina. Ja to izuzetno poštujem i sigurno ćemo imati sjajan meč", rekao je Đoković.

Trenutni međusobni skor Đokovića i Federera je 22:22. Polufinalni meč je na programu turnira u četvrtak, a od 09.30 možete ga pratiti u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 15

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 19. април 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво