Читај ми!

Ana rutinski do trećeg kola

Ana Ivanović savladala Anastasiju Sevastovu sa 2:0 (6:3, 6:3), i plasirala se u treće kolo Otvorenog prvenstva Australije. U narednom kolu, Ivanovićeva će igrati protiv bolje iz duela Kiz - Švedova.

Ana Ivanović je, bez velikih poteškoća, stigla do trećeg kola Australijan opena. U dva seta, savladala je Letonku Anastasiju Sevastovu - 6:3, 6:3.

U njihovom drugom međusobnom meču, Ana se revanširala Letonki za poraz na turniru u Indijan Velsu 2010. godine.

Nakon meča, odigranog na Rod Lejver areni, Ivanovićeva je istakla da će svaki naredni meč biti izuzetno težak.

”Mnogo je teških duela, čak i u prvom kolu. Srećna sam što sam prošla dalje, uvek je lepo igrati na Rod Lejver areni”, rekla je srpska teniserka.

Meč je završen skoro pola sata kasnije jer je medicinska služba ukazivala pomoć jednoj povređenoj ženi koja je u jednom trenutku meča pala sa tribina.

"Osećala sam se veoma loše, tresla sam se... Vrisak žene koja je pala bio je veoma jak. Bilo je jako turžno za sve na terenu i oko njega. Gotovo da sam mogla da zamislim trenutak pada, a rekli su mi i da je krvarila. Nadam se da je dobro", rekla je Ivanović posle meča. 

U narednom kolu, Ivanovićeva će igrati protiv bolje iz duela Medison Kiz - Jaroslava Švedova.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 08. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара