Читај ми!

Novak u novom pohodu, prva prepreka Nišikori

Novak Đoković protiv Japanca Keija Nišikorija igra prvi meč grupe A na završnom Mastersu u Londonu. Prvi teniser sveta želi da nastavi sa fantastičnim rezultatima ove sezone i nastavi niz pobeda u prestonici Engleske. Direktan prenos je na Prvom programu RTS-a od 15 časova.

Najbolji teniser sveta igra sezonu iz snova, a na završnom Mastersu u Londonu ima priliku da je završio u velikom stilu - novim trijumfom i novim peharom.

Đoković ove godine ima skor od 78 pobeda i samo pet poraza, odigrao je 14 velikih finala i osvojio 10 šampionskih titula. Brojke od kojih zastaje dah...

"Posle neverovatne 2011. godine, često se postavljalo pitanje mogu li da ponovim nešto slično. Dokazao sam da mogu, i to još bolje, i to saznanje mi daje razlog da nastavim dalje. Zaljubljen sam u ovu igru - nije mi teško da treniram, da se spremam između sezona i da postavljam nove ciljeve", rekao je Đoković. 

Prva prepreka u "O2" areni u Londonu biće Japanac Kei Nišikori, koji će pokušati da stane put srpskom teniseru, glavnom favoritu za osvajanje nove titule.

"Biće teško, to je sigurno. On igra sjajno ove godine i neće davati besplatne poene. Dobro servira, veoma je konstantan na svim poljima. Biće težak prvi meč u Londonu. Ono što je neverovatno je njegova konstantnost. Izgubio je samo nekoliko mečeva ove godine i ostaje fokusiran sve vreme. Mislim da je njegova koncentracija zapanjujuća - on je najteži igrač sa kojim trenutno možete da se susretnete", pun poštovanja je Novak prvi rival u Londonu.

U drugom duelu grupe A, od 21 sat sastaju se Rodžer Federer i Tomaš Berdih.

Meč između Novaka Đokovića i Keija Nišikorija na programu je od 15 časova, uz direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 25. април 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво