Читај ми!

Đoković pobedom nad Belučijem započeo odbranu titule u Parizu

Najbolji teniser sveta Novak Đoković uspešno je započeo odbranu titule na Mastersu u Parizu pošto je u drugom kolu savladao Brazilca Tomaza Belučija sa 2:0 (7:5, 6:3). Naredni protivnik našeg tenisera biće bolji iz duela Benoa Per – Žil Simon. Prenose mečeva sa Mastersa u Parizu možete pratiti na programima RTS-a.

Novak Đoković i Tomaz Beluči do sada su se sastajali pet puta i sve mečeve je naš as rešio u svoju korist.

Iako je Đoković prvi stigao do brejk lopte u današnjem meču, Beluči je bio taj koji je prvi oduzeo servis protivniku i poveo sa 3:2, ali mu je najbolji teniser sveta uzvratio istom merom već u narednom gemu.

Do 12. gema se vodila velika borba, ali brejkova nije bilo. Međutim, Đoković je u tom, 12. gemu odigrao odlično, uzeo je gem sa "nulom" i poveo sa 1:0 u setovima.

U drugom setu nije bilo brejk prilika sve do osmog gema, kada je Đoković oduzeo servis Belučiju, da bi ga u narednom potvrdio i tako se plasirao u naredno kolo turnira u Parizu.

Đoković, koji brani titulu u Parizu, u narednom kolu igraće protiv pobednika meča u kome se sastaju Francuzi Žil Simon i Benoa Per.

Naredni meč novak igra u četvrtak (prenos RTS). 

Ovako je protekao meč u Parizu:

21.15 – Kraj meča, pobeda Novaka Đokovića – 7:5, 6:3. Solidna igra našeg tenisera – nije odigrao sjajno, ali je zabeležio pobedu posle sat i 34 minuta.

21.12 – Brejk za Novaka osmom gemu. Naš teniser će tako imati priliku da u narednom gemu na svoj servis obezbedi pobedu u ovom meču – 5:3.

20.53 – Bez brejka na startu drugog seta – 2:2.

20.39 – Novak u 12. gemu prvog seta uspeva da slomi otpor Brazilca, pa osvaja prvi deo igre rezultatom 7:5.

20.11 – Odmah Novak vraća izgubljeno – 3:3. 

20.05 – Brazilski teniser prvi dolazi do brejka u prvom setu i vodi sa 3:2 protiv Novaka Đokovića.

19.56 – Bez brejka posle četvrtog gema, rezultat je 2:2.

19.43 – Počeo je meč između Novaka Đokovića i Brazilca Belučija. Naš teniser odlično otvara duel dobivši prvi gem na svoj servis ubedljivo sa 40:0.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво