Читај ми!

Đoković: Vidimo se i sledeće godine

Novak Đoković poručio publici u Šangaju da će naredne godine braniti trofej na turniru koji smatra najboljim u kategoriji.

Nakon što je impresivno osvojio titulu u Šangaju, Novak Đoković se, na kratko, obratio publici na kineskom, a onda na engleskom poručio da će i sledeće godine doći na ovaj turnir, koji smatra najboljim u ovoj kategoriji.

"Sve čestitke Žou, imao je fantastičnu nedelju. Ovo je verovatno najbolji turnir u ovoj kategoriji. Hvala organizatorima što ga svake godine podižu na viši nivo i što se svi trude da se teniseri osećaju kao kod kuće. Pravo je uživanje igrati na ovom terenu iz godine u godinu. Neprestano raste broj gledalaca i ovde je tenis sve popularniji", rekao je najbolji teniser sveta.

Đoković je dodao da je posebno zadovoljan igrom na svoj servis.

"Nisam dozvolio Tsongi da ima mnogo brejk lopti. Osim brejka u prvom setu, nije imao brejk šansi jer sam servirao veoma dobro. Tsonga je pokazao da je jedan od najboljih servera u tenisu, teško je bilo napraviti brejk, ali je ključan trenutak bio u devetom gemu drugog seta".

Novak je naveo da strast i posvećenost obavezama omogućavaju njegove vrhunske partije.

"Tokom karijere imao sam uspone i padove i pokušao sam da shvatim šta je potrebno da budem na vrhuncu. Drago mi je što sam uspeo da nađem ravnotežu i pravu formulu", zaključio je Đoković. 

Zanimljiva scena dogodila se na ceremoniji dodele pehara, kada su organizatori na srpskom jeziku pitali Đokovića "Kako si", na šta im je odgovorio na kineskom, uz smeh prisustnih na tribinama. 

Titula u Šangaju je 25. Đokovićeva titula na turnirima masters serije, po čemu je srpski teniser na drugom mestu, sa jednom više od Rodžera Federera i dve manje od Rafaela Nadala.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 21. септембар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи