Читај ми!

Đoković: Ritern ključ pobede protiv Iznera

Novak Đoković smatra da je ritern bio ključ ubedljive pobede protiv Amerikanca Džona Iznera u četvrtfinalu turnira u Pekingu.

Najbolji teniser sveta Novak Đoković ocenio je da je ritern bio ključ njegove današnje ubedljive pobede protiv Amerikanca Džona Iznera u četvrtfinalu ATP turnira u Pekingu, prenosi Tanjug.

Đoković je za svega 52 minuta "oduvao" dva metra i osam centimetara visokog Iznera i plasirao se u polufinale turnira na kojem brani titulu.

"Odigrao sam sjajan meč. Činjenica da je Izner imao visok procenat prvog servisa, kao i to da sam pravio brejkove, govori o kvalitetu mog riterna, koji je očigledno bio ključ pobede", rekao je Đoković.

Prvi reket Srbije naglasio je da izvor njegove motivacije leži u želji da stalno napreduje.

"Uvek pokušavam da napredujem i svaki put kada sam na terenu želim da budem bolji", rekao je Đoković.

Srpski teniser se u nastavku turnira sastaje sa Špancem Davidom Fererom, protiv koga vodi sa 15:5 u međusobnim mečevima.

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
6° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво