Читај ми!

Viktor završio nastup u Pekingu

Viktor Troicki se porazom od Jen-Hsun Lua sa 6:4, 7:5 u drugom kolu oprostio od turnira u Pekingu. U trećem kolu Lu će se sastati sa pobednikom meča u kome se sreću David Ferer i Lukaš Rosol.

Viktor Troici nije uspeo da ponovi sjajnu igru kojom je u prvom kolu priredio svojevrsno iznenađenje savladavši devetog igrača sveta Miloša Raonića.

Posle ravnopravne igre na startu meča, Lu je jedini brejk napravio u devetom gemu, obezbedio prvi set i činilo se i prelomio meč jer je i drugi set počeo brejkom.

Viktor uspeva da se vrati u meč brejkom u šestom gemu, ali ne i da načini preokret. U finišu Lu dobija tri uzastopna gema i za 88 minuta igre stiže do pobede koja ga vodi u treće kolo turnita u Pekingu.

Jen-Hsun Lu će u narednom kolu igrati sa boljim iz duela u kome se sreću David Ferer i Lukaš Rosol.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 22. септембар 2024.
25° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи