Читај ми!

Malerozan dan na Ju-Es openu

Jučerašnji dan na Otvorenom prvenstvu SAD u tenisu u Njujorku obilovao je neobičnim i neprijatnim događajima zbog kojih će ostati upamćen kao jedan od maleroznijih dana u tenisu. Verovatno su velika vrućina i vlažnost vazduha doprineli čitavom nizu iznenađujućih sportskih rezultata, a svakako su uticali da Džek Sok kolabira na terenu i da na stadionu "Luj Armstrong" padne bespilotna letelica.

Američki teniser Džek Sok bio je primoran da preda meč 2. kola Otvorenog prvenstva SAD Belgijancu Rubenu Bemelmansu pošto mu je pozlilo na terenu.

Početkom četvrtog seta, pri rezultatu 6:4, 6:4, 3:6, 1:2, trenutno 28. teniser sveta je zastao i uz bolnu grimasu počeo da se hvata za levu butinu.

Lekarski tim je na poziv sudije pomogao Soku da sedne na teren, a on je bio toliko iscrpljen da je jedva uspeo da se rukuje sa Belgijancem.

Lekari su brzo nakon ukazivanja pomoći odveli 22-godišnjeg Amerikanca u svlačionicu, a prema izveštajima, njemu je pozlilo zbog velike vrućine i vlažnosti vazduha.

Bemelmans će u šesnaestini finala Ju-Es opena igrati protiv Švajcarca Stena Vavrinke.

Tokom meča između teniserki Flavije Penete i Monike Nikulesku na terenu "Luj Armstrong" srušila se bespilotna letelica, srećom na deo praznih tribina tako da nema povređenih.

Crna letelica je dijagonalno preletela stadion "Luj Armstrong" pre nego što se srušila na tribine.

Meč je kratko bio prekinut, a policijska istraga o padu letelice je u toku.

Od sportskih iznenađenja najveće je priredila Petra Cetkovska eliminišući prošlogodišnju finalistkinju Karolinu Voznijacki sa 6:4, 5:7, 7:6 (7:1), iako je Karolina imala četiri meč lopte.

 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 26. април 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво